السلام عليكم


Pioneer 7100Bt

Pioneer DEH-P7100UB / DEH 7100 Bluetooth'lu Oto Mp3 Çalar
Oto ses sistemlerinin vazgeçilmez markası Pioneer' dan araçlarınız için yeni nesil mp3 çalar DEH-P7100BT modeli çok yakında satışa çıkıyor. Bazılarımız alt tarafı mp3 çalar deyip geçmesin aracı olan herkesin incelemesi gereken bir üründür tabi teknolojiyi ve müziği seviyorsanız .

Deh-P7100BT aracınızda bir çok iş daha kolay hale getiriyor. Bunlardan en önemlisi cihazda bulunan Bluetooth sistemi... Peki ne işe yarıyor bu sistem ? Bilindiği üzere artık aracımız hareket halindeyken cep telefonlarıyla konuşmak yasaklandı ve bu konuyla ilgili para cezaları sözkonusu. Kullanmış olduğunuz telefonda Bluetooth özelliği varsa öncelikle 7100' e cep telefonunuzu tanıtıyoruz. Daha sonra gerekli ayarlar yapılıyor. Aracınızın içerisine minik bir mikrofon yerleştiriliyor. Düşününki trafikle cebelleşmektesiniz ve o esnada telefonunuz çaldı ve çok önemli bir telefon olduğunu gördünüz bu arada bir baktınızki trafik polisi sizin bulunduğunuz yöne doğru bakıyor. 2 seçeneğiniz var; ya telefonu açıp konuşacak ceza yiyeceksiniz yada telefonu meşgule atıp önemli bir görüşmeyi kaçıracaksınız. Fakat DEH-P7100BT aracınızda olsaydı telefon 2 kere çaldığında otomatik olarak müzik sesi kısılacak telefon kendiliğinden cevap verecektir ve siz aracın hoparlörlerinden gelen aramadaki sesi, içeriye döşenen mikrofonlada sizin sesiniz karşı tarafa çok net bir biçimde gidecek. Bu sayede ne yasaları çiğneyip ceza yiyeceksiniz, ne de önemli telefonları kaçıracaksınız. Bir de unutmadan ekleyelim aracınıza 2 elinizle hakim olmaya devam edeceksiniz. Çünkü bu işlemler telefonunuz cebinizdeykende olabiliyor .
Gelelim aracında profesyönel tesisat kuracaklara... Bir defa şunu aklınızda tutun. Bazı araçların mesela Opel marka araçların orjinal teybinde display ekranı bulunmamaktadır. Bu ekran araçta farklı bir yerdedir ve bu ekrana bakarak işlem yapılır. Bazı araç sahipleri sırf bu yüzden orjinal teyplerini değiştirmeyi istemezler. Çünkü ekranındaki görülen hiç bir şey olmayacaktır, çünkü alınan yeni cihazlarda kendi ekranı aktif durumdadır diyoruz ve burda 7100 ün en can alıcı özelliklerinden biri olan ekran taşıma özelliği sayesinde aracınızın orjinal ekranı daimi olarak aktif olacaktır. Buna ek olarak cihazda USB girişi mevctuttur. Bu sayede flash belleklerinizdeki müzikleri kolayca dinleme imkanına sahip olacaksınız. Ayrıca cihazda 2 amfi 1 de sub woofer bağlantısı bulunmakta bu sayede çok özel bir ses sistemi kurabileceksiniz .

PIONEER DEH-P7100BT TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • 4X50 Watt mosfet ses çıkış gücü
  • Am-fm Radio
  • Cd,mp3,wma,wav,Aac okuyabilme özelliği
  • Usb bağlantısı
  • 3 rca ( F,R,SW )
  • Bluetooth
  • Aux girişi
  • Aksesuar ( mikrofon ve uzaktan kumanda )
  • İPOD uyumu ( özel kablo ile )

< &#214;nceki Sonraki > [ Geri ]



بكام الكاسيت دا يا شباب