| تسجيل عضوية جديدة | استرجاع كلمة المرور ؟
Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
النتائج 1 إلى 5 من 5

  1. #1

    الصورة الرمزية hassanstar

    رقم العضوية : 27399

    تاريخ التسجيل : 11Dec2008

    المشاركات : 203

    النوع : ذكر

    الاقامة : alexandria

    السيارة: ....

    السيارة[2]: ATOS 2011

    الحالة : hassanstar غير متواجد حالياً

    افتراضي مشكلة فى عداد عربيتى - Facebook Twitter whatsapp انشر الموضوع فى :

    hasad">

    السلام عليكم
    دلوقتى انا معايا عربية هيونداى اتوس 2011
    المهم انا دلوقتى مشكلتى ان لما بروح الشغل الصبح بالعربية عداد الكيلومتر بيبقى شغال تمام المهم وانا وراجع من الشغل والزحمة وكدة باجى فى نص الطريق والاقى مثلا العداد وانا واقف مفرمل على الاخر مؤشر العداد واقف عند 20 كيلومثلا مع انى مش بتحرك خالص؟؟ والمؤشر يفضل كدة لحد لما العربية تهدا وادور من الاول يرجع المؤشر عند الصفر طبيعى والموضوع دة حصل اكتر من مرة


    اية السبب فى كدة واية الحل يا جماعة ؟؟؟؟؟ مستنى الرد


  2. #2

    الصورة الرمزية hassanstar

    رقم العضوية : 27399

    تاريخ التسجيل : 11Dec2008

    المشاركات : 203

    النوع : ذكر

    الاقامة : alexandria

    السيارة: ....

    السيارة[2]: ATOS 2011

    الحالة : hassanstar غير متواجد حالياً

    افتراضي -

    الحل


  3. #3

    الصورة الرمزية h_moga

    رقم العضوية : 85456

    تاريخ التسجيل : 10Jan2011

    المشاركات : 20

    النوع : ذكر

    الاقامة : Saudi Arabia

    السيارة: Honda Accord

    السيارة[2]: Kia Sephia

    الحالة : h_moga غير متواجد حالياً

    افتراضي -

    كانت سيفيا معايا حساس الجير باظ وهو المسئول عن قياس السرعة. ...بس موضوع التعليق مش عارف هل له علاقة بالكمبيوتر. ...عموما جرب افصل البطارية 5 دقائق ولو ظبط بعد كده خلاص ...لو لسه بيعلق شيك على الحساس


  4. #4

    الصورة الرمزية hassanstar

    رقم العضوية : 27399

    تاريخ التسجيل : 11Dec2008

    المشاركات : 203

    النوع : ذكر

    الاقامة : alexandria

    السيارة: ....

    السيارة[2]: ATOS 2011

    الحالة : hassanstar غير متواجد حالياً

    افتراضي -

    افصل البطارية ازاى لو سمحت
    معلش خبرتى على قدى فى موضوع العربيات دة


  5. #5

    الصورة الرمزية h_moga

    رقم العضوية : 85456

    تاريخ التسجيل : 10Jan2011

    المشاركات : 20

    النوع : ذكر

    الاقامة : Saudi Arabia

    السيارة: Honda Accord

    السيارة[2]: Kia Sephia

    الحالة : h_moga غير متواجد حالياً

    افتراضي -

    hasad">

    تشيل الكابلات المتصلة بالبطارية....ممكن كهربائي يعملها في بنزينة لو مش عارف



 

المواضيع المتشابهه

  1. مشكلة فى عداد عربيتى
    بواسطة hassanstar في المنتدى مشاكل الكهربــاء
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 29-08-2013, 07:46 AM
  2. مشكلة فى عداد rpm
    بواسطة BASOOMVIP في المنتدى ميتـسوبيـشى
    مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 06-06-2013, 12:23 AM
  3. مشكلة عداد rpm
    بواسطة melad_bady في المنتدى BYD
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 14-04-2013, 03:34 AM
  4. مشكلة فى عداد ال rpm
    بواسطة م/مصطفى محمود في المنتدى مشاكل الكهربــاء
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 11-01-2011, 02:37 AM
  5. عايز اركب عداد ديجيتال فى عربيتى ومحتاج رأيكم
    بواسطة hossam_elwani في المنتدى ورشـــة نــايل مــــوتـــورز
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 17-05-2009, 04:33 AM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2