يا جماعة عاوز اجيب كوريك تمساح..اللي موجود في شارع دمشق كله صيني و ب 100 جنيه .. ياريت لو حد يعرف يدلني .
X
-
الفرق فى الوزن يا باشاالمشاركة الأصلية كتبت بواسطة karmouty918 مشاهدة المشاركةطيب معلش هاتقل عليك ..هو ايه الفرق بينهم يعني اجيب دة او دة مش فارقه؟ ولا في فرق في العمر بتاعو؟
و شكرا يا باشا للافادة
فى الأغلب الصغير واحد و نص طن و الكبير اتنين و نص طن و عاده بيستخدم للسيدان بس انا جبتو و انا معايا هاتشباك علشان اضمن انه يستحمل انه يعيش مش اكترو جربه عند الراجل علشان انا جربت واحد و طلع مش بيكمل الرفعه للأخر
اتمنى انى اكون افدتك[FONT=Comic Sans MS]Life is about yes & no, we choose when[/FONT]
[SIGPIC][/SIGPIC]
Comment
-
على فكرة هاتلاقي الاتنين مكتوب عليهم 2 طن بس الصغير لو عربيتك واطيه والكبير ده بيستخدم في الغالب للعربيات العاليه عن الأرض أو اللي حجمها كبير شويه لأنه بيبقى أرسى على الأرض أنا على فكره اشتريت الكبير لأني حسيته افضل مع عربيتي وهي تمبرا بس هو مشكلته في حجمه بياخد مكان شويه في الشنطه لكن الاتنين شغالين زي الفلالمشاركة الأصلية كتبت بواسطة karmouty918 مشاهدة المشاركةطيب معلش هاتقل عليك ..هو ايه الفرق بينهم يعني اجيب دة او دة مش فارقه؟ ولا في فرق في العمر بتاعو؟
و شكرا يا باشا للافادة
Comment

Comment